Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Det man kan lære, når man mister sin bagage

Af Anna Twinney - Reachouttohorses.com

Anna Twinney mistede sin bagage, havde meget dårligt vejr samt forsinkelse på flyrejsen. Anna er uddannet Reiki Master og måtte kigge indad for at finde svar.

Mange var sikre på, at det var en lektion for mig at give slip på ”den gamle bagage” i mit liv og starte på noget nyt.

Det var helt sikkert heller ikke helt forkert, men jeg er ret god til at give slip på ting eller bagage i mit liv, som ikke længere bidrager med noget godt, ved at starte på nye retninger eller træffe nye valg.

Med hjælp fra andre fænomenale healere brugte jeg hele sidste uge på at fokusere på andre ting, end jeg plejer, fordi jeg altid har så travlt..nemlig min farm og familie - og jeg elskede hvert minut af det. Jeg fik også tid til at skrive et par kapitler på min kommende bog osv. Det blev en balance mellem de to verdener, og jeg skulle finde ud af, om jeg var blevet bedt om, virkelig at  forsøge at eftersøge min bagage eller slippe det for evigt. Var mit engagement og dedikation årsagen til at vende tilbage til det liv, som jeg kendte, eller var de sidste 3 dage en overgivelse til et andet liv? Et godt spørgsmål at stille sig selv.

I min tid har jeg flyttet fra land til land og startet forfra helt fra bunden i alt 5 gange, hvor jeg levede i en kuffert. Det at holde fast på gammelt bagage er ikke en vej, som jeg normalt følger, (selvom jeg holder meget af min ødelagte kuffert). Jeg har altid følt, at det er vigtigt for mig under en krise at give slip.

Sammen med min mand Vin søgte jeg efter svaret. Som healer selv ved jeg, at jeg vil komme ud for mange forskellige udfordrende lektioner, og med de erfaringer i bagagen kan jeg bedre støtte og hjælpe dem omkring mig.

Mens jeg prøvede at foreholde mig til hele oplevelsen begyndte et svar at blive mere og mere klart for mig: værdien af min bagage, som selvfølgelig var af stor værdi til mig, var faktisk ikke min største bekymring. Der var en håndfuld af uerstattelige og sentimentale ting i den. Men det var værdien af min tid..fra at foretage telefonopkald, alle færdiglavede formularer, det at købe nye, og samtidig også det at skulle til at undersøge, lave designet og bestille 1000 af nye ting. Det hele føltes meget stressende for mig, fordi det ville ende med, at jeg skulle bruge tid på det igen, i stedet for at jeg kunne være sammen med dem, som jeg elskede. Tid, som jeg ikke havde.

Den lektie, som pludselig blev meget klart for mig, var et mønstre, som jeg havde levet efter i mange år. Mit fokus har i mange år gået på at redde, støtte og gøre en forandring i andres liv, og det har taget meget af mit eget liv. Og tid er alt jeg har, tid er værdifuldt og blev pludselig og helt uberettiget stjålet fra mig, og jeg havde ikke kontrollen over det. Selvfølgelig er dette nok bare noget, der sker, men det blev klart for mig, at det var vigtigt for mig at have tid for mig selv for første gang i 20 år. Med det nu i bagagen vil jeg nu begynde på en ny retning, og lægge min energi i det, så der kan begynde at ske positive forandringer også på dette område i mit liv.