Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Gav vi lige dyrlæger et dårligt navn..?

Af Anna Twinney - Reach Out To Horses

Dr. Rachel Heart, en god ven og en fantastisk dyrlæge var ikke glad..

 Det var, hvad hun fortalte mig, efter hun modtog den sidste artikel, som vi havde skrevet om, hvor en af vores andre venner var blevet fyret af sin dyrlæge for ikke at have fulgt dyrlægens anbefaling om at aflive hendes hund. Hun tog den beslutning ud fra den information, som hun modtog via en dyrekommunikation session med Anna Twinney. Dr. Heart følte helt klart, trods vores bedste indsats, at vi havde kastet dyrlægerne ud i et dårligt lys og undladt at høre historien fra deres side.

Vi forstod hendes pointe, og det var også derfor, at vi lagde meget vægt på, at vi helt klart støtter dyrlæger og deres verden. Dr. Heart er helt sikkert også en af grundene til, hvorfor vi gør det. Her er, hvad hun skrev til os:

Jeg vil også gerne dele med Jer en anden vinkel til den historie, som også viser fordelene ved dyrekommunikation. Jeg havde for ikke lang tid siden en god veninde, som ville have mig til at aflive hendes hund, der var sund og rask, fordi den tissede i huset. Det var en hund, som hun havde reddet, men hun kunne ikke specielt godt lide hunden, og det kunne hendes mand heller ikke. Hendes børn var alle lige taget afsted til college, og nu ville hun være fri for ansvaret med hunden, som også svinede i huset. Hun ville ud og rejse. Hun kunne ikke komme op med en anden løsning, men samtidig følte hun sig også frygtelig skyldig. Du kan sikkert forstille dig, hvordan det fik mig til at føle, mens jeg hørte hende fortælle det og prøvede at forstå det og ikke begyndte at dømme hende i stedet for. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. På den ene side så jeg også hundens ulykkelige liv i et hjem, hvor den ikke var ønsket. Denne hund havde allerede været blevet reddet en gang tidligere. Det ville hverken min ven eller jeg ønske, at den skulle igennem igen. Hvad det virkelig den bedste løsning for alle at aflive denne hund? Jeg var i vildrede, jeg følte mig syg og utilpas. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg kontaktede en anden af mine venner, som kan kommunikere med dyrene, og hun sagde ja til at kontakte min veninde. Min veninde sagde ja til at tale med hende. Hun var i stand til at hjælpe min veninde til at finde en løsning og lave nogle ændringer, som har gjort, at nu er alle glade. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange jeg som dyrlæge er blevet bedt om at aflive et sund og rask dyr, fordi de enten bare ikke passede ind i familien, var for gamle, var en byrde..tal lige om noget der er hjerteskærende! Jeg er utrolig glade for de dyrekommunikatorer, som jeg bruger til at hjælpe til i disse situationer.

Vi er utrolig glade for, at hun valgte at dele den historie, og at der er dyrlæger som hende, som er villige til at have et åbent sind samt hjerte og som vil bruge alle de ressourcer, som er til hendes disposition for at redde dyrene.

Vil du vide mere, om Anna Twinney og dyrekommunikation, så kan du se mere her på www.reachouttohorses.com