Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Det er tid til at sige farvel..eller er det..?

Af Anna Twinney - Reachouttohorses.com

 

En af mine rigtige gode venner blev fyret af ikke kun én men hele to dyrelæger! Hun blev ikke fyret fra sit job, men fyret som kunde. Hvorfor? Fordi hun valgte ikke at aflive hendes hunde, selvom de anbefalede det.

I begge tilfælde var dyrlægerne sikker på, at disse dyr kun havde få uger tilbage at leve i, måske endda kun dage, og det ville ikke være fair at lade dyrene leve mere med de smerter og lidelser, som de skulle igennem. Så, som i mange tilfælde, anbefalede dyrlægerne min ven til at få hundene aflivet. Men da min ven sagde, at hun ikke ville lade hundene aflive, ville dyrlægerne ikke længere arbejde med hende. Det var enten aflivning eller finde en anden dyrlæge.

Så hvorfor valgte min ven ikke at følge dyrelægernes anbefaling..? Fordi i begge tilfælde i forbindelse med en Dyrekommunikationssession havde hendes hunde fortalt hende, at de var ikke klar til at forlade denne verden endnu. De var helt afklaret med at den smerte og begrænsninger, de evt. ville opleve for at få mere tid sammen med hende her på jorden.

I begge tilfælde levede disse to hunde efterfølgende i flere år, og havde en meget mere kvalitetstid, end dyrlægerne overhovedet havde kunne forestille sig. Disse dyr var i stand til at opleve livet på en helt anden måde, end dyrlægerne troede var muligt for dem, men jeg var ikke overrasket! For det havde dyrene fortalt mig.

Men lige for at gøre det helt klart, så går dette ikke ud på at hænge dyrlæger ud eller kritisere nogle. Jeg forstår fuldt ud, hvorfor dyrlægerne kom med deres anbefaling, som de gjorde. Alle dyrlæger er tvunget til at gå på en meget besværlig vej. Hver dag har de ansvaret for et dyrs liv mellem deres hænder, og de må tage den beslutning, som føles rigtig, og er til dyrets bedste interesse.

Jeg dømmer heller ikke de ejere, som vælger at aflive deres dyr. Alle, som skal træffe den tunge beslutning, prøver blot på at gøre, hvad der er bedst for deres elskede medlem af familien.

Men min vens oplevelse er ikke ret unik. Jeg har besvaret hundredevis af opkald og haft sessions, som hastede, fordi et dyr stod til at blive aflivet dagen efter, eller endda inden for et par timer. I de sessions dyrene fortalte om deres behov, ønsker eller kærlighed.

Nogle gange ønsker dyret at blive aflivet, sige deres farvel, og så er de klar til at forlade denne verden. Men andre gange ønsker de blot at blive lidt længere, selvom de har smerter, for at opleve den sidste ferie, sidste rejse eller bare en sidste aften mere med deres ejere, før de siger farvel. Og så er der de gange, hvor dyret slet ikke er klar til at forlade denne verden, men vil have chancen til at leve i mange flere år, også selv om de har nogle smerter eller begrænsninger, fordi de, ligesom mange mennesker, ikke er klar til at sige farvel, og føler, at de stadig har mange år tilbage!

Så hvordan tager du beslutningen? Hvordan giver du dit dyr den stemme? Hvordan kan Dyrekommunikation hjælpe dig? Dette og mange andre emner, som er lige så vigtige som dette, diskuterer vi på dette års "Animal Communcation Webinar Series".

Måske er det noget, som du kunne tænke dig at lære eller høre mere om..? Så har du muligheden her i december, hvor vi gennemgår det i løbet af 6 sessioner, hvor der også kommer spændende gæster. Vi er allerede startet, men gå ikke glip af resten. Du kan tilmelde dig lige her

Anna Twinney er Natural Horsemanship træner, certificeret Dyrekommunikator og Reiki Master. Hun er helt unik til sit job, og hun arbejder kun på hestenes eget sprog. Anna blev den eneste person nogensinde, som blev tildelt titlen som den første hovedinstruktør på Monty Roberts International Learning Center i Californien. Hun observerede på første hånd hestens sprog kaldet ”Language of Equus”, da hun startede mustang’er i Californien i 2 år, indtil hun startede Reach Out To Horses® programmet. Hendes erfaring er anerkendt over hele verden, og hun afholder kurser, hvor hun uddanner mennesker og heste i de blide kommunikations teknikker og viser dem, hvordan de får et ægte tillidsbaseret forhold. Anna har været på TV i både ind- og udland samt skriver for mange forskellige blade. Hun er ikke bare en af verdens førende undervisere, men hendes interesse i ”Language of Equus” har ført hende til at fokusere mere intensivt på, hvor stor betydning dyrekommunikation har, så vi kan blive endnu mere knyttet sammen i vores forhold med alle dyr. Se mere på www.reachouttohorses.com