Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Dyrekommunikation når det er allerbedst

Når folk siger, at det ikke nytter at gøre noget..!!

 

 

Lyt til vores intuition

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For noget tid siden modtog jeg en besked om, at en gruppe føl i Oregon var i risikogruppen for at blive slagtet. Deres mødre var allerede blevet sendt afsted, og føllene ville også have været blevet sendt afsted, hvis ikke der blev noget gjort for at redde dem fra en al for tidlig og tragisk død.

Hvis jeg skulle beskrive mit liv lige i det øjeblik, så var det noget overvældende, men det var nok mere en underdrivelse. På den anden side har jeg aldrig været den, som har taget et skridt bagud ved kriser. Jeg talte med min mand omkring vores muligheder, og hvad vi kunne gøre, men samtidig skulle jeg også prøve at blive i en form for balance. Mens vi talte over telefonen, blev vores forbindelse pludselig afbrudt.

 
Mens jeg fortsatte med at køre omkring 110 km/t på motorvejen, så jeg pludselig en vild kalkun, som løb al den kunne fra et skovområde ved siden af vejen og lige mod min bil. Han løb alt, hvad den kunne, og mens jeg lagde mærke til det, så var det som om, at hans besked var helt klar og tydelig ”Skynd dig at hjælpe, hvor du kan”. Det var hans magiske besked.

Han løb langs vejsiden blot for at give mig hans besked, og jeg var slet ikke i tvivl, om at det var en besked, som var henvist til føllene. Dyrekommunikation - når det er bedst..nogle ville også kalde det beskeder her på jorden fra Gud. Jeg stoppede og kørte først videre, da jeg vidste, at han var sikkert tilbage igen inde i skovområdet langs vejen.

Det er sådanne beskeder, som vi skal lytte på præcis som ved vores egne personlige beskeder. Jeg kendte ikke til denne form for et råb om hjælp, men alle tegn fik mig til at tro på, at jeg var blevet bedt om at tage mig at denne mission og tro på, at det kunne lade sig gøre.

Som nogle af Jer måske ved, så sendte jeg en besked på Facebook om aften og til Jer, som læste den..tusind tak! Nu var jeg meget spændt på, om jeg kunne være så heldig at høre, at alle 19 føl nu blev reddet, og snart ville være på vej til deres nye hjem i slutningen af ugen.

 Jeg skrev således på Facebook:

 This weekend we heard about the plight of these foals and I have been rallying together a number of well trusted individuals who may be able to bring them home.  If you feel you can help financially, through adoptions, fostering or sponsorship please connect with Wendy Griffin directly. There is one catch we have just 48 hours to save 19 babies!

Og her er, hvad der skete:
Vi fik af vide, at alle føl var blevet reddet!! Så tusind tak til alle, men mest af alt en stor tak til den modige kalkun, for havde den ikke sørget for, at jeg havde fået beskeden så tydelig, så er jeg ikke sikker på, at jeg ville have ment, at jeg kunne have gjort en forskel for føllene.

Ting som dette sker hele tiden. Det ved jeg, fordi jeg hører om det hele tiden, og fordi jeg konstant bliver mindet om disse magtfulde beskeder. Vores dyrevenner er her for os alle. Bare åben dine øjne, dine ører og dit hjerte, så vil du også opleve mirakler, som er beskederne fra dyrene.

Se mere på Anna Twinneys hjemmeside www.reachouttohorses.com