Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Equinepower kommer til Nyt Hesteliv

 Equinepower kommer til Nyt Hesteliv torsdag den 22. januar 2015 kl. 19

Dorte og Mai-Brit fra Equinepower glæder sig til ENDNU på Nyt Hesteliv hvor vi fortæller om energien mellem hest og rytter.

Hvad der sker i maven på dig når du vinder - når du taber - når du føler du ikke slår til som rytter - men så sandelig også hvad der sker når der er opstået en form for angst i samspillet mellem hest og rytter/ejer. Hvordan ser du på DIN hest ??

Vi vil komme omkring samhørighed mellem hest og rytter - samspillet, telepati, healing og meditation med hesten

Equinepower vil snakke lidt om, hvilken tiltrækning og energi vi sender over i vores skønne dyr, hesten. Hvor meget vi med vores egen energi, kan sætte både negative og positive energier over i hesten

Vi vil med vores spirituelle egenskaber, intuition og klarfølelse tage kontakt til en hest på  NYT HESTELIV på anden måde.  Vi vil telepatere lidt med den og finde frem til en healing/forløsning  på dens traumer eller hvad der nu ligger til grund for dens begrænsninger lige nu. På denne måde kan vi forløse mange ting i hesten, og  det giver os svar på noget som vi ikke vidste eksisterede. Vi har mange gode, overraskende og fantastiske oplevelser på denne måde. Nemlig en helt anden måde at være sammen med hesten på.

Ved at heale og "tale" samtidig, kommer vi langt ind i kernen på det problem, som du som rytter har, eller som hesten ikke kan vise dig, da I ikke taler samme sprog. Vi vil vise dig, hvor nemt man kan ændre den negative energi ved at kigge på sig selv, til noget positivt. Vi skal lære at forstå, hvordan vi som mennesker kan putte de” forkerte følelser” over i hesten, som læser dig, og som er et spejl af dig

Medbring et billede af den hest du rider på, passer eller holder af, og du vil lære at se med andre øjne på dette fantastiske dyr.

Så kom og få en anderledes aften i selskab med Equinepower og Nyt Hesteliv

Mød de seje piger fra Equinepower på Facebook  eller på www.equinepower.dk