Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Samhørigheden mellem hest & rytter

 Workshoppen  ” Samhørigheden mellem hest & Rytter”

 kommer til Hjørring lørdag den 7 Februar 2015


Leder du efter følelsen af samhørighed med din hest, leder efter de øjeblikke hvor du føler at I smelter sammen til en helhed, hvor INTET andet forstyrre, og dine tanker er KUN lige her ved hesten ?

Så skulle DU tage at sige JA TAK til en HEL dag hvor der er fuld fokus på DIG, det der sker indvendigt når det ikke lige fungere på jobbet, privatlivet, i ridehallen og på staldgangen, du vil se fantastiske resultater bagefter. Tænk blot - ved at Investere EN lørdag af Din tid, hvad det kan skabe af forandring og ny energi mellem dig og hesten. 

FOR: Er du nærværende når du er ved hesten – Hvor er dine tanker ?  Hvordan fungere jeres samspil  Spejler hesten sig virkelig i MIG ?  Har du et mål/ plan ? Hvem styrer dine følelser og hvem er du ?

Hvis du ikke ændre din oplevelse af dig selv, vil verden og hesten ikke ændre sig – du vil derved opleve hvordan de samme problemer dukker op igen og igen.

Når du finder din livsenergi/glæde/udvikling/spontanitet kommer hesten dig i møde, og du vil mærke glæde, harmoni og samhørighed med DIG selv og DIN hest – hesten spejler sig i dig.

 

ALT dette og MEGET meget mere vil vi komme omkring, lave øvelser som giver dig redskaber til at komme over din evt. ride angst, over komfort zonen og ud over kanten så du tør starte et stævne, nyde dine succeser og ikke kun se fejlene. Sætte realistiske mål, lave en plan og lære at se hvor dine grundmønstre kommer på spil – få redskaber med hjem til at arbejde videre med.

HESTEN vil knus elske dig for dette.

I alt 6 timers fordybelse, hvor du arbejder intens med dig selv, får vendt og drejet dine tanker og ikke mindst få masser af værktøjer med hjem til stald skabet og din hverdag generelt.

Du for lavet en værdig afklaring i forhold til dit ridning - Manifestations materiale til det næste år/plan

Og ikke mindst set på din personligheds profil/hestens personlighedsprofil.

Der vil være teori, meditation, og ikke mindst egen arbejde med redskaber/materialet.

Alt dette til en pris af 750 ,- incl. materiale, kaffe, the, frugt og vand – frokost medbringer du selv.

Lørdag den 7 Februar  2015  fra 9.30 – 15.30  på adressen

Ramsvej 67. Bjergby 9800 Hjørring, ved Bitten Buus Andersen.

Tilmelding til Mai-Brit på 22 54 10 22 Eller info&equinepower.dk Der vil være et lille deltagerantal, da vi ønsker os en intens kursusdag, hvor alle kan deltage med deres problemstillinger, og der er tid til fordybelse/hjælp. Så FØRST til mølle - tilmelding muligt NU!

Vi kan også bookes til et foredrag med max 8 deltagere til 1500,- kr. plus kørsel for en aften inkl. øvelser og gennemgang af en hest. Du kan se mere på. Se mere her om de to skønne piger Mai-Brit og Dorthe fra Equinepower