Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Døende kvinde fik sit ønske opfyldt

Af Regina Flittner

 Jeg har læst den mest fantastiske historie, som både gav stof til eftertanke, men samtidig også stor glæde over, at der findes organisationer, der hjælper syge patienter til at få lov til at sige farvel til deres elskede dyr. Døende kræftpatient Stephanie McManus rullede langsomt frem i sin kørestol til hendes hest Luna uden for hospitalet og aede hende blidt, mens hun sagde ”Hey my baby girl” og gav hende et kys på mulen en sidste gang. Luna stod helt stille og tæt på Stephanie, mens hun fik godbidder og blev nusset.

Det hele er noget, som sker en sjælden gang og under specielle forhold, og som var arrangeret af en lokal organisation kaldet Zachary’s Paws for Healing. Det var dem, som sørgede for at bringe Luna til hospitalet. Det hele blev arrangeret på under en dag. Stephanie var utrolig overvældet over at det kunne lade sig gøre.

Stephanie døde blot timer efter, at hun havde fået lov til at sige farvel til sin elskede hest, og hun havde også fået arrangeret, at en god ven fremover overtog Luna, så hun er i gode hænder.

Læs hele historien her, hvor du også kan se billeder osv. Jeg håber, at historien også ville røre dig, som den gjorde med mig.