Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Et magisk øjeblik

Af Marianne Flormann - Horsessense

Jeg elsker det, jeg elsker det!

Jeg elsker at undervise og være vidne til, hvordan hest og menneske finder hinanden i hjertet. Denne weekend var ingen undtagelse!

Når kurset begynder og folk fra nær og fjern checker ind, kan jeg mærke hvordan energien langsomt ændrer sig. Alle kommer hver med en ingrediens til kurset. En kommer med nysgerrighed, en anden kommer med skepsis, en tredie kommer med glæde og andre kommer med frygt, usikkerhed, åbenhed, mindreværd, håb og længsel. Alt sammen krydderier der får kurset til at blive lige præcis det kursus der skal til for at fange de magiske øjeblikke!

Når kurset går i gang er det som om tiden bliver sat i stå, og der opstår et rum hvor alt er muligt. Alt kan ske og ikke ske - og så gælder det for mig blot om at være med til at holde rummet! Energierne og ingredienserne blive langsomt til ét og når et magisk øjeblik opstår hos én, bringer det følelser og måske tårer frem i en anden. Sammen bliver vi i løbet af sådan en dag til mere end deltagere, tilskuere eller heste. Vi bliver til mere end dig og mig, eller dig og din hest - vi bliver til et fællesskab, et helligt rum hvor magien har plads til et strø stjernestøv.

Da kurset var slut, vinkede en deltager til mig fra sin bil og råbte:

"Min hest gik lige op i traileren - Det er fedt det her - det hele er "space" og "kærlighed""!

Tak til alle der deltog på weekendens kursus. I kom med hver Jeres ingredienser og begyndte en ny rejse, med flere ingredienser som gjorde det muligt for hestene at finde sine mennesker, og menneskene at finde sine heste!