Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Mød hesten der maler

Af Regina Flittner

Jeg faldt over den mest sjoveste og faktisk også ret fantastiske historie om en hest, der maler..!! Jeg blev utrolig nysgerrig og fandt ud af, at hans navn er Cholla, og han blev født i Nevada som mustang-quarter hest mix.

Han gør alt, hvad hans ejer gør, så han fulgte også efter, da hun begyndte at male.

Han holder penslen mellem sine tænder og maler på lærredet. Han synes, det er utrolig sjovt, og det er nogle ret flotte malerier. Måske er det ret via instinkt, at han gør det, men det er aldrig noget, som han er blevet oplært i.. Renee Chambers ejer ham, og har altid ment, at intelligens ofte kommer til udtryk via kreativitet. Der er mange forskere, der undrer sig over, hvor meget han holder af at male. Alle elsker hans malerier, som bliver malet i vandfarver. Se hvordan hans billeder bliver til HER

Der er ikke sukker eller andet på hans pensler, som nogle kritikere siger, for han slikker ikke på penslerne, men han holder dem blot i munden.

Hans malerier bliver solgt i over 26 stater i USA, og har også været udstillet i 5 stater og nu også i Europa på et galleri i Italien. Prisen er langt over 2200$ for et maleri. Jeg overvejer kraftigt, om min hest også skulle have et skjult talent..!!

Se hans malerier her