Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Hvad mon din hest tænker om dig?!

Af Anna Twinney - Reach Out To Horses

”Jeg er her, fordi jeg er bekymret for Remsky, som jeg har haft i mange år, men i løbet af de sidste 7 måneder kan jeg slet ikke kende hans opførsel mere”. Da Karen, en af mine deltagere, sagde det, vidste jeg bare, at det der startede på et helt almindelig Horsemanship kursus, ville ende et helt andet sted. Hun forklarede, at Remsky ikke længere ville forlade folden uden at blive ekstrem ked af det. Hele hans krop ville begynde at ryste, og han kunne hellere ikke længere stå bundet, han ville med det samme kaste sig tilbage, som om han havde set et spøgelse...!

Al det sjove og glæden ved turridning og opvisninger så ud til, at det ikke kom til at ske mere, og ingen havde svaret på hvorfor. Det eneste, Karen vidste, var, at Remsky ikke mere vil forlade sin fold..!

Med en lille tøven i stemmen spurgte jeg: ”Hvad skete der for 7 måneder siden..?” Karen begyndte at tænke tilbage, da hun pludselig kom i tanke om noget. Mens tårerne trængte sig på, fortalte hun mig, at Black, som var Remskys ven på folden, døde for 7 måneder siden. Vi besluttede, at en Dyrekommunikations konsultation og ikke et Horsemanship kursus vil være den bedste måde at finde ud af det hele og forhåbentlig hjælpe Remsky igennem situationen.

Senere den dag mødte jeg kort Remsky og så præcis, hvad Karen havde beskrevet. Hele Remskys krop var fyldt med af frygt, mens han gik mod lågen, som for indtil 7 måneder siden aldrig havde voldt ham nogen problemer. Nu rullede hans øjne rundt, og viste det hvide af bare frygt, og han kastede sig bagud.

Jeg besluttede, at det ville være bedst at kommunikere med Remsky hjemmefra, så snart kurset var afholdt, for så kunne jeg bruge al den tid, Remsky havde brug for. Det er netop det fantastiske ved Dyrekommunikation, at du kan skabe forbindelsen ved at være i sammen rum som dyret, eller også være et andet sted..det betyder ikke noget, om så man er på den anden side af jorden..

Min samtale med Remsky var ikke mindre end helt speciel. Der er flere måder, man kan starte en dyrekommunikation på, og en af dem er at glemme alle de ting, som man allerede ved omkring dyret. Det ville have været meget nemt at gå ud fra, at Remsky sørgede, men det skulle hurtig vise sig, at der var mere til den historie. En historie, som jeg ikke havde fået af vide, hvis jeg havde startet samtalen med antagelser og fordomme ud fra de ting, som jeg allerede vidste.

Remsky begyndte med at fortælle, at hans ven var død, og han beskrev Black i detaljer. Det viste sig, at Black var førerhesten, og lige før hans død havde Remsky lovet ham, at han ville tage ansvaret for flokken..et job han aldrig havde haft før. Deres sidste tid sammen gik meget hurtigt, og før Remsky anede det, var det ham, der var lederen.

Han var så bekymret for, om han nu kunne gøre hans nye job godt nok, så han bestemte sig for, at den bedste vej til at få succes var aldrig at forlade folden. Hvordan skulle han kunne sikre sig, at de andre heste havde det godt, hvis han ikke kunne føre tilsyn med dem..?! Så derfor gjorde han, hvad han kunne for at blive i folden. Han begyndte endda at gemme sig bagved træerne, når Karen parkerede traileren udenfor lågen! Han gik hende ikke mere i møde for at hilse på hende..han var så overvældet af sin nye pligt, at han ville ærgre sig over at skulle forlade flokken.

Da jeg forstod Remskys bekymringer, kunne jeg fjerne hans frygt og erstatte det med realistiske forventninger Min baggrund som Horsemanship træner var en stor hjælp, da jeg kunne forklare, hvilken rolle hvert medlem af flokken havde, og at han som leder ikke havde eneansvaret for alles sikkerhed hele tiden. Gennem ord, tanker og følelser kunne jeg forsikre Remsky, at han og flokken nok skulle være okay. Til sidst spurgte Remsky, om jeg ville fortælle Karen, at tallet 16 var et meget vigtigt nummer.

Måske sidder du nu, og har lidt svært ved at tro på Dyrekommunikation. Måske du tænker, at det hele bare er en gang vrøvl, måske er du meget spændt over, at det kan lade sig gøre, men alligevel lidt skeptisk, som de fleste er i starten. Det var jeg også, inden jeg begyndte min rejse ind i Dyrekommikationsverden. Men jeg kan forsikre dig om, at dette er mere end blot en ønske tankegang eller en forestilling. Information kommer til os via andre veje end blot de 5 fysiske sanser.

Som børn er vi mere åbne for disse beskeder, men gennem vores opvækst bliver vi ikke kun påvirket af vores samfund, men også vores omgivelser og presset fra vores hverdag, så vi langsomt lærer at ignorere det. Men vi kan sagtens lære at lytte igen. Lære at give slip på alle vores tanker, åbne hjertet og sende ubetingelsesløst kærlighed gør det muligt for dig at kommunikere direkte med dit dyr. Informationen kan komme i forskellige former. Til mig kommer beskederne i form af billeder, visioner, følelser, ubehag i min krop, en overalt skyggende fornemmelse, og til tider kan jeg også se eller høre ord.

Tilbage til Remskys historie..ikke lang tid efter vores kommunikations session ringede Karen til mig og fortalte, at hun var helt overbevist over, at jeg havde talt med Remsky, for dagen efter da hun havde parkeret uden for lågen, kom han gående mod hende med det samme. Han var helt sit gamle jeg igen! Hun sagde også, at tallet 16 helt bestemt viste sig at være et meget vigtigt nummer, fordi det var det antal år, som de to havde været sammen. Jeg hører fra Karen en gang imellem, og Remsky har det stadig rigtig godt. De har igen deres fantastiske forhold, og deler dejlige rideture.

Denne historie er især vigtig for mig, fordi der var engang, hvor jeg kun ville have valgt at arbejde med Horsemanship teknikker, for at hjælpe Remsky. Jeg vidste ikke, at der fandtes en anden og i denne situation bedre måde. Nu efter at have opdaget, at heste kommunikerer meget mere end kun med kropssproget, kan jeg også bruge energi arbejde og dyrekommunikation til at virkelig at hjælpe dem.

Så hvad prøver din hest at fortælle dig..?! Den første gang, du taler med dit dyr via Dyrekommunikation, er utrolig spændende, og når du hører deres indre stemme og lytter til deres viden..vil dit liv være forandret for altid.

Anna Twinney er Natural Horsemanship træner, certificeret Dyrekommunikator og Reiki Master. Hun er helt unik til sit job, og hun arbejder kun på hestenes eget sprog. Anna blev den eneste person nogensinde, som blev tildelt titlen som den første hovedinstruktør på Monty Roberts International Learning Center i Californien. Hun observerede på første hånd hestens sprog kaldet ”Language of Equus”, da hun startede mustang’er i Californien i 2 år, indtil hun startede Reach Out To Horses® programmet. Hendes erfaring er anerkendt over hele verden, og hun afholder kurser, hvor hun uddanner mennesker og heste i de blide kommunikations teknikker og viser dem, hvordan de får et ægte tillidsbaseret forhold. Anna har været på TV i både ind- og udland samt skriver for mange forskellige blade. Hun er ikke bare en af verdens førende undervisere, men hendes interesse i ”Language of Equus” har ført hende til at fokusere mere intensivt på, hvor stor betydning dyrekommunikation har, så vi kan blive endnu mere knyttet sammen i vores forhold med alle dyr. Se mere på www.reachouttohorses.com