Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Kato blev reddet

Kato er fra en dyreværnssag i Ørbæk på Fyn af Nyt Hesteliv

 

Læs vores PRESSEMEDDELELSE fra den 29. januar 2016.

Vi har forsøgt så mange gange med en dialog med politiet, men der skete absolut ingenting. Hvad der bare ikke burde være sket, var, at ejeren solgte 4 af hestene til en hestehandler. De burde have været beslaglagt af politiet og overdraget os eller en anden dyreværnsorganisation - bare de kom væk fra ejeren. Vi syntes, det var så synd for de heste, som i den grad havde brug for hjælp. Vi valgte at frikøbe en af hestene. Det er den 19-årige oldenborg vallak Kato. De 3 andre står desværre stadig hos hestehandleren. Vi ville gerne have frikøbt dem alle, men det har vi desværre ikke midler til eller plads til på internatet. Udover disse 4 heste var der også en hvidskimlet hest. Den er forsvundet fra ejendommen, ikke solgt så vidt vi ved. Den forsvandt pludselig fra ejendommen, så vi formoder, den holdes skjult af ejeren på en anden adresse. Det var den, som så værst ud nu. P.t. er der ikke flere heste tilbage på ejendommen.

Myndighederne har totalt svigtet i denne sag, og det har været meget frustrerende at se på på sidelinjen, når politiet ikke handler, som de burde.


Kato er meget tynd, selv om det ikke ses så tydeligt pga hans lange pels. Hovene er usselt beskåret med en vinkelsliber eller lign., de ser skrækkelige ud under hoven. Pelsen er fuld af stift indgroet urin og møg. 

Kato trænger til en masse kærlig pleje, og det får han nu. 

Kato har tidligere været dressurhest og har set rigtig flot ud. Vi skal gøre vores til, at han kommer til at se lige så flot ud igen.

Til trods for sin usle skæbne er han en utrolig venlig dreng. Han er meget sulten og vil gerne spise hele tiden. Og det skal han nu få lov til ....

Vil du gerne give Kato et velfortjent otium og hjælpe med dyrlægeregninger m.m, så må du meget gerne sende et beløb på:

Mobilpay 26355865 med tekst "KATO"
Bankoverførelse: Reg nr. 1551 Kontonr. 4530130878 tekst "KATO" og gerne navn

Du kan også adoptere NH Kato eller blive medlem. Se mere på www.nyt-hesteliv.dk.

Tak for støtten!