Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Svigt fra myndighedernes side igen

Pressemeddelse fra Nyt Hesteliv

Ingen hjælp til dyrene på Vorbasse Marked hverken fra politiets eller dyrlægernes side. Hvad er det for et samfund, som stiltiende ser på, at dyrene lider. Vi har en Dyreværnslov, som desværre ikke bliver håndhævet. Hvorfor?

Politikere få så øjnene op og få nedlagt hestemarkederne. Det er primitivt og for længst forældet. Det er lykkedes at få et forbud mod at sælge hunde. Hvorfor kun hundene? Det skal gælde ALLE dyr -også hestene, der i den grad lider på disse markeder. Vi har været vidne til at hesteneer blevet sparket,slået, stået opbundne i flere dag i bagende sol uden vand, i stiv kuling uden beskyttelse, små føl derløber forvirrede rundt og bliver revet væk fra deres mødre og frasolgt.

Nyt Hesteliv har kæmpet i 10 år for at få lukket hestemarkederne. Det er en af nyt Hestelivsmærkesager. Vi har i årevis været ude på de store markeder og filmer med journalister de uhørligheder, der foregår, og vi har i alle årene frikøbt heste, ponyer og æsler for at sætte fokus på disse markeder.

Hestene er udpinte, udmattede og ofte afmagrede fyldt med skader og sår. Hestene bliver transporterede ofte over store afstande og opkøbes til slagt i udlandet. Hestene bliver behandlet som det rene affald.

Se mere omkring Nyt Hesteliv her

Husk at man kan støtte Nyt Hesteliv i at gøre deres fantastiske arbejde og har du ikke allerede været forbi dem på Fyn, så skulle du tage at gøre det.