Hestens-Alternativ

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev

Opfølgning af dyreværnssag Kalundborg

Af Nyt Hesteliv

  I søndags den 2. november 2014 kørte vi til Sjælland og afhentede en af hestene fra Kalundborgsagen, som vi skrev om i forrige uge. Den tidligere ejer havde overdraget hesten til en anden, som dog ønskede at overdrage os hesten.

Det er en 22 års fuldblodshoppe, som var/er forfærdelig afmagret. Hendes navn er Fatal Attraction.
Ud over at være ekstrem tynd har hun også fået regneksem, og det kløer på hende. Men hun har ikke kræfter nok til at stå på 3 ben, når hun skal klø sig.Vi på nyt Hesteliv kan undre os meget over, at dyrlægen, som besigtigede hesten sammen med politiet, ikke vurderede, at det p.t. er en overtrædelse af dyreværnsloven, og at vedkommende derfor kan nøjes med påbud, som naturligvis skal efterkommes, men tiden går, og da Fatal er meget svag, har vi svært ved at forestille os, at hun ville have holdt meget længere uden hjælp. 

Vi har undersøgt hendes baggrund og ved, at hun er født i 1992 og har gået nogle løb i 1995, hvor hun vandt næsten alle løbene. Derefter har hun været følhoppe og fået 4 føl.

Hvad der derefter er sket med hende vides ikke, andet end at vi finder hende blandt 8 andre i forbindelse med en anmeldelse i Kalundborg. Hvis du kender mere til hendes fortid/baggrund, må du meget gerne kontakte os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Vi håber, vi kan medvirke til at give Fatal Attraction et nyt liv og et godt otium, som hun fortjener. Vi vil være meget taknemmelig for et bidrag enten som adoption eller donation til konto 1551 4530130878. Læs mere om hende på vores hjemmeside www.nyt-hesteliv.dk.

I kan følge hendes videre færden på Facebook, hvor vi løbende vil lægge billeder.


 Fotos: Nyt Hesteliv den 4. november 2014 i sine nye omgivelser 

De andre heste fra samme sag overvåges af politiet.